ИЗВРШЕН РАСПОРЕД КЛУБОВА У ГРУПЕ ЗА ТУРНИРСКА ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА

Такмичење за Првака Републике Српску у конкуренцији пионира и кадеткиња почиње утакмицама првог круга које су по Календару такмичења предвиђене за 16/17. децембар 2017. године, а у конкуренцији јуниора и јуниорки  за 23/24. децембар 2017. године.

Свим пријављеним клубовима је достављен распоред домаћина једнодневних турнира, распоред клубова у групе као и распоред утакмица у групама.

Пионири

У конкуренцији пионира пријављено је 14 клубова који су подјељени у четири групе по три клуба и један такмичарски пар. За други круг такмичења пласираће се по два најбоље пласирана клуба из група и побједник такмичарског пара.

Кадетиње

За такмичење се пријавило 29 клубова. Клубови су на територијалном принципу подијељени у 8 група и један такмичарски пар. За такмичење у другом кругу ће се пласирати побједници турнира и побједник такмичарског пара. У другом кругу ће се на основу члана 3. Пропозиција за одбојкашка првенства Републике Српске у млађим категоријама укључити и кадетске екипе клубова који се такмиче ван конкуренције у Другој лиги: ЖОК „Радник“, ЖОК „Црвена Звијезда“ и УОК „Бањалука Волеј“.

Јуниори

Петнаест клубова је пријављено за такмичење у овој конкуренцији, а распоређени су у 5 група по три клуба. У други круг ће се пласирати првопласирани клубови са турнира и четири најбоља другопласирана клуба.

                          Јуниорке                            

Сваке године у овој конкуренцији се за такмичење пријављује већи број клубова него предходне сезоне. У овој сезони је пријављено 30 клубова који су у првом кругу подјељени у десет група по три клуба. У други круг ће се пласирати побједници једнодневних турнира из првог круга у два најбоља другопласирана клуба.

Такмичење у другом кругу је Календаром предвиђено да се одржи за јуниоре-ке  03/04.02.2018. године, а за пионире и кадеткиње 10/11.02.2018. године.

Повезане вијести