ТАКМИЧЕЊЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА У КОНКУРЕНЦИЈИ КАДЕТКИЊА

У складу са Пропозицијама за одбојкашка првенства РС у млађим категоријама, одлукама органа Савеза и извршених пријава клубова за такмичења млађих категорија, такмичење у конкуренцији кадеткиња проводиће се по турнирском систему.

У складу са Календаром такмичења, први круг такмичења у конкуренцији  кадеткиња одиграће се у термину  16/17.12.2017. године.

На основу члана 16. Правилника о такмичењу ОС РС и броја пријављених клубова, такмичење у конкуреницији кадеткиња проводиће се у три круга.

У првом кругу формира се 8 група са по 3 клуба и један такмичарски пар. На основу члана 3. Пропозиција за одбојкашка првенства Републике Српске у млађим категоријама, УОК „Бањалука Волеј“, ЖОК „Црвена Звијезда“ и ЖОК „Радник“  се у такмичење укључује од другог круга. Првопласирани клубови из група,побједник такмичарског пара, УОК „Бањалука Волеј“, ЖОК „Црвена Звијезда“ и ЖОК „Радник“ оствариће пласман у други круг.

У другом кругу формираће се 4 групе са по три клуба. Такмичење ће се проводити по турнирском принципу, а побједници турнира оствариће пласман у трећи круг, односно на финални турнир кадетског првенства РС за такмичарску 2017/2018. сезону.

Комплетан распоред утакмица по групама налази се на следећем линку:

Распоред утакмица – кадеткиње

Повезане вијести