ОДИГРАН ТУРНИР ОДБОЈКЕ НА СНИЈЕГУ НА КОЗАРИ

Одбојкашки клуб “Смеч” из Новог Града дана 04. фебруара 2018. године организовао је турнир одбојке на снијегу. Турнир је одигран на планини Козари у склопу манифестације “ Дани Зиме на Козари 2018″. Овај турнир уједно представља прво масовније такмичење одбојке на снијегу организовано на простору Републике Српске. Учешће на турниру узело је укупно 56 одбојкашица

Одбојкашки клуб “Смеч” из Новог Града дана 04. фебруара 2018. године организовао је турнир одбојке на снијегу.

Турнир је одигран на планини Козари у склопу манифестације “ Дани Зиме на Козари 2018″. Овај турнир уједно представља прво масовније такмичење одбојке на снијегу организовано на простору Републике Српске.

Учешће на турниру узело је укупно 56 одбојкашица из 5 одбојкашких клубова. Турнир је одигран у категорији пионирки, кадеткиња и сениорки. Поред клубова из Републике Српске учешће на турниру узео је и један клуб из Аустрије. Турнир је одигран у складу са званичним ЦЕВ регулацијама одбојке на снијегу, а сви заинтресовани гледаоци имали су прилику да се укључе у игру у ревијалном дијелу турнира.

Током турнира учесници су имали прилику дегустирати локалне специјалитете и учествовати у наступу културно-умјетничких удружења.

По завршетку турнира најбољим одбојкашицама уручена су пригодна признања, дипломе, као и друге вриједне награде.

Повезане вијести