ОК „ЉУБИЊЕ БАНКОМ“ И ЖОК „ЦРВЕНА ЗВИЈЕЗДА“ ПИОНИРСКИ ПРВАЦИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Протеклог викенда у Палама и Гацку одиграни су финални турнири млађих категорија у конкуренцији пионира и пионирки.

Првак Републике Српске у конкуренцији пионира четврти пут заредом постао је ОК „Љубиње Банком“. Своју супериорност у овој конкуренцији  ОК „Љубиње Банком“ је потврдио ове године побједивши максималним резултатом са 2:0 све ривале.

Друго мјесто је освојио ОК „Либеро“ из Бијељине који је у директном сусрету за друго мјесто био бољи од ОК „Модрича Оптима“ са 2:0, док је домаћин ОК „Јахорина“ освојио четврто мјесто.

У конкуренцији пионирки прво мјесто је освојио ЖОК „Црвена Звијезда“ из Обудовца, који је освојио седам бодова, други је био ОК „Пантер“ из Добоја са шест бодова, а трећа ОК „Дрина“ из Зворника са 5 освојених бодова. Турнир је протекао у, за овај узраст, веома квалитетној и неизвјесној игри у којој се до последњег сусрета није знао побједник турнира. Четврто мјесто је освојио ЖОК „Гацко“.

ОК „Љубиње Банком“ и ОК „Либеро“ у мушкој конкуренцији, ЖОК „Црвена Звијезда“  и ОК „Пантер“ су освајањем првог и другог мјеста у Републици Српској,  стекли право учешћа на финалном турниру за првака ОС БиХ у пионирској конкуренцији.

 

 

Повезане вијести