ОК „ЉУБИЊЕ БАНКОМ“ И ОК „ХЕРЦЕГОВАЦ“ КАДЕТСКИ ПРВАЦИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Протеклог викенда у Модричи и Бијељини одиграни су финални турнири млађих категорија за првака Републике Српске у кадетској конкуренцији.

Првак Републике Српске у конкуренцији кадета постао је ОК „Љубиње Банком“. ОК „Љубиње Банком“ је постао првак Републике Српске након што је побједио све учеснике финалног турнира, а у једној изванредној одбојкашкој представи савладо своје вршњаке из ОК „Модрича Оптима“ са 3:2. Домаћин финалног турнира ОК „Модрича Оптима“ је освојио друго мјесто побједивши остала два учесника ОК „Радник“ са 3:2 и ОК „Либеро“ са 3:0. ОК „Радник“ је у директном дуелу за треће мјесто побиједио ОК „Либеро“ са 3:0 и освојио бронзану медаљу

У конкуренцији кадеткиња прво мјесто је освојио ОК „Херцеговац“ из Билеће , који је побједио све своје ривале и освојио максималних 9  бодова. Друго мјесто је освојио ОК „Инова“ са 4 освојена бода колико је имао и трећепласирани ЖОК „Црвена Звијезда“, али је ОК „Инова“ друга на основу већег броја побједа. Домаћин ЖОК „Радник“ је заузео четврто мјесто. Турнир је протекао у за овај узраст, веома квалитетној и врло изједначеној и неизвјесној игри у којој се до последњег сусрета није знало (осим првог ОК „Херцеговац“)  какав ће бити редосљед осталих клубова.

ОК „Модрича Оптима“ и ЖОК „Радник“ су по оцјени свих учесника, уложили максимум труда и веома квалитетно организовали ове турнире.

ОК „Љубиње Банком“ и ОК „Модрича Оптима“ у мушкој конкуренцији, ОК „Херцеговац“  и  ОК „Инова“ у женској конкуренцији су освајањем првог и другог мјеста у Републици Српској,  стекли право учешћа на финалном турниру за првака ОС БиХ у кадетској конкуренцији.

[Best_Wordpress_Gallery id=“31″ gal_title=“Kadetska prvenstva RS“]

 

Повезане вијести