ОДБОЈКАШКИ КАМП У ЈУЛУ НА ПАЛАМА

У складу са одлуком Управног одбора ОС РС и уз сагласност Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске ове године одбојкашки камп се одржава на Палама од 15. до 22.јула 2018.године.

На Палама постоје тренутно идеални услови за организацију одбојкашког кампа.

Кампери ће бити смјештени у новом објекту ЈУ „Студентски центар“ Пале у двокреветним и трокреветним собама и у том термину сами ће боравити.


За рад кампа обезбијеђено је цјелодневно кориштење спортских објеката, без присуства других учеcника, што омогућује знатно квалитетнији садржај рада у односу на досадашње услове. Дворана Основне школе „Србија“ и отворени спортски терени налазе се на 1000 метара удаљености од објекта за смјештај, а на удаљености од 300 метара налазе се и други отворени спортски терени испред објекта „Коран“.

У одлуци о мјесту организације кампа посебно се водило рачуна о предностима везаним за смјештајне услове и кориштење спортских објеката. На Палама постоје идеални климатски услови за рад кампа (надморска висина 800 метара). Организација кампа на Палама обезбјеђује повољније услове за долазак учесника кампа из свих одбојкашких средина. Сви услови постоје да се рад кампа подигне на виши ниво.

Повезане вијести