ОДБОЈКАШКИ КАМП „ПАЛЕ 2018“

Одбојкашки камп „Пале 2018“ ове године је организован од 15. до 22.07.2018.године  у сарадњи са Министарством породице, омладине и спорта  Републике Српске. Kамп  окупља око 87  учесника (младих одбојкаша-ица и тренера). Ове године камп је подржала и компанија „Крајина клас“ из Бања Луке  донирањем финансијских средстава. Са камперима ће радити истакнути одбојкашки стручњаци из региона и тренери из Одбојкашког савеза Републике Српске.

Одлучено је да камп ове године буде на Палама ради посебно добрих смјештајних услова и услова за рад кампа.

Отварању кампа осим представника Одбојкашког савеза Републике Српске присуствовали су начелник општине Пале са сарадницима, градоначелник Источног Сарајева са сарадницима, бројни представници медија и представници одбојкашких клубова.

 

Овом приликом предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске уручио је признања поводом 25 година Одбојкашког савеза Републике Српске Дарку Ђуричковићу, истакнутом одбојкашком раднику који је своју одбојкашку каријеру започео у Босни и Херцеговини, а кроз ангажовање у одбојкашком спорту пружао помоћ и подршку Савезу и Ани Гајић, одбојкашици ЖОК „Бимал-Јединство“ која је у 2017.години проглашена за најбољу одбојкашицу Републике Српске и у организацији Гласа Српске за спортисту године у Републици Српској.

Повезане вијести