ТРЕБОВАЊЕ УЛАЗНИЦА ЗА ОДБОЈКАШКУ УТАКМИЦУ СРБИЈА – БУГАРСКА

Улазнице за одбојкашку утакмицу женских сениорских  репрезентација Србије и Бугарске која се игра 7. септембра од 17,00 часова у Спортској дворани „Борик“ у Бањалуци,  биће БЕСПЛАТНЕ.

Орагнизациони одбор је утврдио начин требовања и подјеле улазница:

  1. Сви који желе да требују улазнице могу то учинити упућивањем поруке електронском поштом на адресу osrs1993@gmail.com, најкасније до 31.08.2018.године, са исказаним бројем потребних улазница и основним подацима о особи која ће преузети улазнице.
  2. Улазнице могу требовати одбојкашки клубови, основне и средње школе, спортски савези регистровани на нивоу Републике Српске, организације и установе и други правни субјекти.
  3. Одбојкашки савез Републике Српске ће Организационом одбору презентирати исказане потребе, а Организациони одбор ће у случају требовања већег броја улазница од расположивог броја одлучити о броју улазница које ће бити подијељене према објективном критеријуму.
  4. Одобрене улазнице бит ће  могуће презети у Спортској дворани “Борик” 04., 05. и 06. септембра од 09,00 до 15,00 часова на билетарници  (ВИП улаз), искључиво од стране особе која је назначена у захтјеву у електронској пошти достављеној на поменути емаил. Улазнице ће се преузимати у затвореној коверти.

Бања Лука, 23.08.2018.године

Повезане вијести