КАДЕТСКЕ ОДБОЈКАШКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НА ТУРНИРУ У НОВОМ САДУ

Мушка и женска кадетска одбојкашка репрезентација Републике Српске учествоват ће на турниру у Новом Саду. Турнир организује Одбојкашки савез Војводине у недељу, 09.децембра, повдом прославе 100 година присаједињења Војводине Краљевини Србији, под покровитељством Покрајинског секретаријата за спорт и омладину Војводине. На турниру ће играти дјевојчице и дјечаци рођени 2002. и млађи. Наступиће селекције Бачке, Баната, Срема и репрезентације Републике Српске.

Осим одбојкашког турнира на истом принципу играју се и турнири кадетских кошаркашких и рукометних репрезентација.

Кадетске кошаркашке, одбојкашке и рукометне репрезентације путују у Нови Сад из Бања Луке у суботу, 08.децембра у 12,00 часова, а повратак је планиран у недељу, 09. децембра у ноћним сатима, по завршетку турнира и свечаноссти додјеле медаља и признања.

Путовање на овај турнир обезбијеђено је уз подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину Војводине, Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске и уз ангажовање Одбојкашког савеза Републике Српске, Кошаркашког савеза Републике Српске и Рукометног савеза Републике Српске.

Више информација о овој спортској манифестацији може се пронаћи на http://osv.rs/

Повезане вијести