ЗАВРШЕН ПРВИ КРУГ ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА У КОНКУРЕНЦИЈИ КАДЕТКИЊА

За такмичење млађих категорија у конкуренцији кадеткиња за сезону 2018/2019. пријављено је 26 клубова.

У првом кругу такмичења клубови су подјељени у седам група по три клуба, а пет клубова чије кадетске екипе учествују у лигашком такмичењу у Другој лиги, су се на основу члана 3. Пропозиција за такмичење у млађим категоријама ОС РС, директно пласирале у други круг.

Поред тих пет клубова, ОК „Дервента“, ЖОК „Црвена Звијезда“, ЖОК „Радник“, ЖОК „Јахорина“ и ЖОК „Гацко“ у други круг такмичења су се пласирали и клубови побједници једнодневних турнира првог круга такмичења ЖОК „Леотар“, ОК „Хе на Дрини“, ОК „Дрина“, ЖОК „Бимал Јединство“, ОК „Инова“ и ЖОК „Градишка“ као и побједник турнира групе 2 који се игра 23.12.2018.године у Фочи..

Други круг је по Календару такмичења у ОСРС предвиђен да се одигра 02/03.02.2019. године, а клубови ће бити распоређени у четири групе по три клуба.

Побједници турнира у другом кругу ће се пласирати на финални турнир за првака ОС РС у конкуренцији кадеткиња који је Календаром предвиђен за 20/21.04.2019. године.

Такмичење кадета је завршено на лигашком принципу, а за финални турнир су се пласирали ОК „Модрича Оптима“, ОК „Радник“, ОК „Љубиње Банком“ и ОК „Младост“ из Брчког.

Повезане вијести