ПОЧИЊУ ТАКМИЧЕЊА У ДРУГОМ ДИЈЕЛУ СЕЗОНЕ

Утакмицама другог круга такмичења млађих категорија у конкуренцији кадеткиња и пионира, које су Календаром такмичења предвиђене за 02/03.02.2019. године, почиње други дио такмичења у Одбојкашком савезу Републике Српске.

Кадеткиње, које су након одиграног првог круга такмичења оствариле пласман у други круг, су распоређене у четири групе по три клуба, а побједници једнодневних турнира који ће бити одржани у Дервенти, Бијељини, Зворнику и Требињу оствариће право учешћа на завршном – финалном турниру за првака Републике Српске у конкуренцији кадеткиња.

Пионири своје такмичење почињу од другог круга, а поред турнира у Брчком и Бијељини на којим ће учествовати по три клуба још су распоредом предвиђена и два такмичарска пара у Градишки и Љубињу.

Право учешћа на финалном турниру за првака Републике Српске у конкуренцији пионира обезбједиће побједници такмичарских парова и једнодневних турнира.

Пионирке своје лигашко такмичење настављају 09/10.02.2019. године, а наставак такмичења у Првој и Другој лиги  је предвиђен за 16/17.02.2019. године.

Повезане вијести