ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ОРГАНИЗУЈЕ СПЕКТАКУЛАРАН КАМП У ПАЛАМА

Камп Одбојкашког савеза Републике Српске у оквиру љетње школе спорта Министарства породице омладине и спорта  Реублике Српске ове године ће се одржати у Палама у периоду од 14. до 21. јула. Иако Одбојкашки савез Републике Српске увијек обезбјеђује врхунске промотере и предаваче, ове године ће понудити још квалитетнији садржај.

Одбојкашки савез Републике Српске, ове године, у организацији кампа отишао је корак даље јер ће у току кампа у Палама на припремама боравити мушка и женска сениорска одбојкашка репрезентација Србије са комплетним стручним штабовима предвођеним селекторима Николом Грбићем и Зораном Терзићем.

Женска одбојкашка репрезентација Србије је актуелни свјетски и европски шампион, те олимпијски вицешампион док је мушка репрезентација на последњем Европском првенсву у Пољској освојила бронзану медаљу па ће кампери имати прилику да се друже са својим спортским идолима. Занимљиво је да ће камп посјетити Тијана Бошковић и Бранкица Михајловић које су и саме биле учеснице кампа Одбојкашког савеза Републике Српске, а данас спадају у ред најбољих свјетских одбојкашица.

Током трајања  кампа у Палама ће боравити и предсједник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић, селектор златне олимпијске репрезентације Србије, који ће у стручном дијелу, дати свој допринос раду кампа. Камп ће посјетити и бројни други угледни и познати бивши одбојкаши и одбојкашице.

Одбојкашки савез Републике Српске у руководству кампа, поред најквалитетнијих домаћих тренера, ангажовао је и угледне стручњаке из Србије, а у самом кампу учестваћи и млади спортисти из Србије.

Отварање кампа планирано је за 14. јули у 19,00 часова.

Повезане вијести