ЗАВРШЕН ОДБОЈКАШКИ КАМП “ПАЛЕ 2019”

Камп Одбојкашког савеза Републике Српске у оквиру Љетње школе спорта Министарства породице омладине и спорта Републике Српске завршен је овог викенда у Палама.

Камп је ове године окупио 104 учесника,  а  трајао је од 14. до 21. јула. Уз велике напоре који су уложени у Одбојкашком савези Републике Српске и руководству  кампа, камп је  понудио изузетно квалитетан садржај, врхунске промотере и предаваче. На челу стручног руководства кампа био  је Љубомир Галогажа, искусни тренер који је посебно посвећен раду са младима. Промотер кампа  био је Милорад Кијац човјек богатог стручног искуства. Млади одбојкаши и одбојкашице имали су прилику да се друже са одбојкашким репрезентативкама Србије, актуелним европским и свјетским шампионкама и олимпијским вицешампионкама.

Камп су посјетиле одбојкашке репрезентативке Србије, Маја Огњеновић, Тијана Бошковић и Бранкица Михајловић и стручо руководство женске сениорске репрезентације Србије.

Камп су посјетили и предсједник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић, покрајински секретар за спорт и омладину Војводине Владимир Батез, генерални секретар Одбојкашког савеза Србије Иван Кнежевић, први потпредсједник Ђула Мештер, предсједник Скупштине ОС Србије Раша Милић, предсједник Одбојкашког савеза Војводине Петар Богуновић и предсједник Савеза за школски спорт Србије Жељко Танасковић.

Дружење кампера са живим легендама одбојкашког спорта, освајачима бројних медаља са разних међународних такмичења био је посебан доживљај за кампере.

И ове године сви учесници кампа имали су прилику да присуствују отвореном тренингу женске одбојкашке репрезентације Србије која је боравила на припремама у Палама и да се друже и разговарају са својим спортским идолима.

Повезане вијести