ТАКМИЧЕЊА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА

Протеклог викенда завршена су лигашка такмичења у женској конкуренцији: прва, друга и пионирска лига, као и мушка кадетска лига.

Календаром такмичења у ОС РС  предвиђен је наставак такмичења у млађим категоријама: јуниори, јуниорке, кадеткиње и пионири.

Такмичење јуниорки се одвија у три круга, а први круг је на програму 30.11/01.12.2019. године. Клубови су по територијалном принципу распоређени у седам група по три клуба и један такмичарски пар. У други круг такмичења ће се пласирати побједници група и такмичарског пара као и четири најбоља другопласирана клуба.

Јуниори ће се, због мањег броја пријављених клубова, такмичити у два круга. Други круг је Календаром такмичења предвиђена за 14/15. 12.2019. године. Клубови су распоређени на територијалном принципу у три групе по три клуба и један такмичарски пар. У трећи круг, на финални турнир за првака Републике Српске пласираће се побједници група и такмичарског пара.

Након завршеног првог круга у конкуренцији јуниорки своје такмичење почињу и кадеткиње које ће се у три круга борити за првака Републике Српске.

Повезане вијести