ОДРЖАНА 11. СЈЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

У Административном центру града Источно Сарајеву дана, 20.02.2020. године, одржана је 11. Сједница Управног одбора Одбојкашког савеза Републике Српске која је, већим дијелом, била усмјерена на припрему редовне Скупштине ОС РС.

Управни одбор анализирао је ток такмичења у првом дијелу сезоне 2019/2020. године, након чега је усвојен Програм мјера за унапријеђење сталних такмичења у оквиру Одбојкашког савеза Републике Српске са јасним обавезама свих учесника.

Усвојен је Извјештај о одржаним састанцима са предсједницима одбојкашких клубова и утврђени задаци у вези са тим.

Одбојкашки камп „Пале 2020“ и ове године ће бити један од главних пројеката Одбојкашког савеза Републике Српске. Управни  одбор донио је одлуку о одређивању критеријума учешћа у Кампу, усвојен је програм рада Кампа и донесена Одлука о именовању руководства одбојкашког Кампа „Пале 2020“.

На 11. сједници Управни одбор је прихватио извјештај о финасијском пословању 2019. године и Финасијски план за 2020. годину о којем ће одлучивати Скупштина ОС РС.

Управни одбор Усвојио је одлуку о одржавању редовне сједнице Скупштине која је заказана за 26. март у Источном Сарајеву.

Предсједник одбојкашког савеза Републике Српске похвалио је ангажман судијског одбора Пале у организацији турнира одбојке на снијегу Трофеj „Јахорина 2020“  који је одигран у Олимпијском центру Јахорина.

Повезане вијести