ДОДЈЕЛА ЛОПТИ ОДБОЈКАШКИМ КЛУБОВИМА

На основу Одлуке о материјалној подршци одбојкашким клубовима до сада су обављена два круга уручења одбојкашких лопти за двадесет један одбојкашки клуб (прва подјела у јулу 2019. године и друга подјела у децембру 2019. године). Уручено је по десет одбојкашких лопти намјењених за такмичење и тренинг. Уручење лопти реализује се у складу са динамиком која омогућује финасирање набавке лопти.

Одлуком Управног одбора ОС РС дефинисан је редослијед уручења лопти по приоритетима (клубови из изразито неразвијених локалних заједница, клубови из неразвијених локалних заједница, клубови из средње развијених локалних заједница и клубови из развијених локалних заједница).

Тренутно су обезбјеђење лопте за нових дванаест одбојкашких клубова. Уручење ће се реализовати за осам клубова у Дервенти 27.05.2020. године (клубови који гравитирају том подручју). Убрзо ће се реализовати уручење већ набављених лопти за још четири клуба у Палама (клубови који гравитирају том подручју).

Почетком такмичења у новој такмичарској сезони реализоваће се подјела опреме за нових десет клубова, а почетком 2021. године за преостале клубове.

Укупна вриједност додијељених одбојкашких лопти износиће 35.000,00 КМ.

Одмах по завршетку уручења ових лопти започеће нови програм донирања лопти за школе одбојке у оквиру одбојкашких клубова.

Повезане вијести