ОДРЖАНА 14. СЈЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ОС РС

У Палама је 26.06.2020. године одржана 14. сједница Управног одбора ОС РС.

На сједници су усвојени Извјештаји о току и резултатима такмичења у такмичарској 2019-2020 сезони, Информација о пропустима клубова током такмичарске сезоне, те о обављању дужности и пропустима делегата и контролора.

Разматрана су и усвојена Такмичарска документа за такмичарску 2020-2021 године која ће ускоро бити достављена одбојкашким клубовима и осталим учесницима у такмичењу.

Усвојен је низ одлука које су процедуралне природе и у суштини небитних за поступање одбојкашких субјеката али битних за организационо побољшање функционисања канцеларије ОС РС.

Усвојене су Измјене Правилника о такмичењу у ОС РС и биће достављене одбојкашким клубовима.

Усвојена је и Одлука о евидентирању одбојкаша/ица млађих од 14. година за такмичење у пионирској конкуренцији. Усвајањем ове одлуке олакшаће се клубовима стварање услова за учешће у такмичењу у пионирској конкуренцији. Клубовима ће овај документ бити убрзо достављен.

Управни одбор ОС РС је расправљао о стању и проблемима који се појављују у разматрању одређених питања у ОС БиХ. Тим поводом Управни одбор ОС РС се обратио саопштењем које је достављено медијима.

Повезане вијести