НАСТАВЉЕНО ТАКМИЧЕЊЕ У ДРУГОЈ ЛИГИ

Утакмицама деветог кола Друге лиге у женској конкуренцији, настављено је такмичење за првака Друге лиге у 2019/2020. сезони, које је због пандемије Covid 19 прекинуто средином марта ове године.

У протеклом периоду су у Одбојкашком савезу вршене интезивне припреме за наставак сезоне, када се за то створе услови.

Сви клубови су се изјаснили да се у лигама и конкуренцијама, гдје није могуће административним путем одредити првака, да се такмичење настави у моменту кад се за то створе услови, а најкасније у септембру.

Због донесених мјера о забрани присуства публике, са клубовима је договорено да се завршница млађих категорија одигра утакмицама полуфинала и финала умјесто финалних турнира.

Извршено је жријебање полуфиналних утакмица у обје конкуренције код јуниора-ки, кадета-киња и одређени домаћини финалних сусрета.

Пионирке ће свој други круг такмичења наставити четвртим колом, а након завршетка лигашког такмичења у групама биће извршено жријбање полуфиналних и финалних парова у пионирској конкуренцији.

Сви клубови су сагласни да се без обзира на тешке услове треба на терену ријешити питање побједника тамо гдје то услови и вријеме дозволе.

Повезане вијести