ЖОК „БИМАЛ ЈЕДИНСТВО“ И ОК „ЉУБИЊЕ БАНКОМ“ ПРВАЦИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И У КАДЕТСКОЈ КОНКУРЕНЦИЈИ

Протеклог викенда у Брчком и Бијељини одигране су финалне утакмице млађих категорија у конкуренцији  кадеткиња и кадета.

У конкуренцији кадеткиња прво мјесто је освојио ЖОК „Бимал Јединство“ из Брчког, побједом од 3:0 против ОК „Инова“.

У коректној, фер и  спортској атмосфери екипа ЖОК „Бимал Јединство“ је квалитетнијом и бољом игром поновила успјех из   предходне сезоне и други пут  узастопно освојила титулу првака Републике Српске у конкуренцији кадеткиња.

Екипа ОК „Инова“ је значајнији отпор пружила у другом сету, када су врло квалитетном игром оправдале свој пласман у финале побједом коју су дан раније остварили  у полуфиналу над екипом ЖОК „Гацко“. Тај сет су резултатом 28:26, бољом игром у завршници рјешиле у своју корист одбојкашице ЖОК „Бимал Јединство“.

Првак Републике Српске у конкуренцији кадета по шести пут заредом  је ОК „Љубиње Банком“. Ову титулу одбојкаши ОК „Љубиње Банком“ су остварили као гости побједом 3:0  над врло квалитетном и борбеном екипом ОК „Радник“ из Бијељине.

Своју супериорност у овој конкуренцији ОК „Љубиње Банком“ је потврдио и ове године побједивши све ривале максималним резултатом 3:0 од почетка сезоне до финала.

Све утакмице полуфиналне и финалне су успјешно организоване и одигране без присуства публике уз поштовање и примјену свих епидемиолошких мјера прописаних од стране надлежних органа.

Повезане вијести