ПИОНИРСКА ФИНАЛА У БИЈЕЉИНИ И НЕВЕСИЊУ

Након завршених полуфиналних утакмица за првака Републике Српске у млађим категоријама у пионирској конкуренцији познати су учесници финала које је по распореду предвиђено да се одигра у недељу 04.10.2020. године.

Жријебањем је раније одлучено да домаћини финала буду ОК „Радник“ за пионире и ОК „Вележ“ за пионирке.

У конкуренцији пионира по трећи пут ће се за првака Републике Српске  у 2019/2020. сезони борити ОК „Радник“ и ОК „Љубиње Банком“. Ова два клуба су се већ састала у финалима кадетског и јуниорског првенства гдје су одбојкаши ОК „Љубиње Банком“ били успјешнији и у оба финала освојили прво мјесто.

Одбојкашки клуб „Радник“ и ОК „Љубиње Банком“ су своје ривале у полуфиналу ОК „Градишка“ и ОК „Младост“ савладили максималним резултатом 3:0.

У полуфиналу пионирки ОК „Инова“ је као гост у Обудовцу савладала ЖОК „Црвена Звијезда“ са 3:0, док је ОК „Вележ“ као домаћин савладао веома добру и борбену екипу ЖОК „Братунац“ са 3:1.

Треће мјесто и бронзане медаље у конкуренцији пионира освојили су одбојкаши  ОК „Младост“, а у конкуренцији пионирки одбојкашице  ЖОК „Братунац“ (остварен бољи резултат у полуфиналу).

Након финалних утакмица у конкуренцији пионира и пионирки сва такмичења из 2019/2020. сезоне у Републици Српској, која су одложена због корона вируса биће завршена.

Повезане вијести