ОК „ДРИНА“ НОВИ (СТАРИ) ПРВОЛИГАШ

Утакмицама за попуну Прве лиге завршена су сва сениорска такмичења за 2019/2020. сезону, која су била одложена због корона вируса. Одбојкашки клуб „Дрина“ из Зворника, је успио да задржи прволигашки статус јер је у два сусрета за попуну Прве женске лиге Републике Српске био бољи од ОК „Борац“ из Бања Луке. Одбојкашки клуб „Борац“ је 

Утакмицама за попуну Прве лиге завршена су сва сениорска такмичења за 2019/2020. сезону, која су била одложена због корона вируса.

Одбојкашки клуб „Дрина“ из Зворника, је успио да задржи прволигашки статус јер је у два сусрета за попуну Прве женске лиге Републике Српске био бољи од ОК „Борац“ из Бања Луке.

Одбојкашки клуб „Борац“ је  као другопласирани клуб из Друге лиге  покушао остварити пласман у Прву лигу, али је овај пут наишао на тренуно бољег и спремнијег противника који је побједио у оба сусрета, у Бања Луци са 3:1 и Зворнику са 3:2.

Због згуснутих термина у наставку одложеног такмичења из предходне сезоне и жеље клубова да се такмичења заврше на терену, а не административним путем, попуна Прве лиге је завршена само два дана пред почетак сезоне 2020/2021., која је Календаром такмичења у ОС РС предвиђена да стартује 03/04.10.2020. године.

Повезане вијести