ПОЧЕЛА ТАКМИЧЕЊА У ДРУГОМ ДИЈЕЛУ СЕЗОНЕ

Утакмицама другог круга такмичења млађих категорија у конкуренцији јуниора-ки, кадеткиња и пионира почела су такмичења у другом дијелу 2020/2021. сезоне у Одбојкашком савезу Републике Српске.

Умјесто турнирског система такмичења ове сезоне је такмичење у договору са клубовима, због пандемије корона вируса, организовано по куп систему. Завршни турнири за првака Републике Српске биће, уколико се обезбједе  услови, одржани у терминима предвиђеним Календаром такмичења ОС РС.

Пионирке су завршиле први круг такмичења  на лигашком принципу и по два првопласирана клуба из свих осам група су обезбједила пласман у други круг лигашког такмичења. Клубови су на територијалном принципу подијељени у четири групе по четири клуба, а најбоље пласирани клубови

из ових група ће учествовати у завршници такмичења за првака Републике Српске. Други круг такмичења почиње 27/28.02.2021. године.

Такмичења у сениорској конкуренцији у првој мушкој и првој и другој женској лиги почела су утакмицама једанаестог кола у првој лиги и осмог кола у све три групе друге лиге.

Све утакмице које су у првом дијелу такмичења биле одложене због пандемије корона вируса су одигране до почетка другог дијела такмичења.

Повезане вијести