ОДРЖАНА РЕДОВНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА ОС РС

У сриједу 31. марта, у Источном Сарајеву, одржана је редовна годишња    сједница Скупштине  Одбојкашког савеза Републике Српске.

На сједници Скупштине ОС РС, разматрани су:

– Извјештај о раду и активностима ОС РС (април 2020 – март 2021. године).

– Извјештај о финансијском пословању ОС РС у 2020. години.

– Финансијски план ОС РС за 2021. годину.

Скупштина је разматрала и Информацију о приједлозима за избор органа и тијела у ОС РС који су достављени из клубова и удружења за изборе у 2021. години.

Кандидати за предсједника Управног одбора су Вељко Башић (2 приједлога), Ђорђе Ликић (1 приједлог) и Милутин Поповић (23 приједлога).

Клубови су као кандидате за потпредсједника ОС РС предложили Ђорђа Ликића, Есада Омерхоџића, Милутина Поповића и Ивана Маљевића.

Кандидати за Управни одбор ОС РС су: Душан Тузланчић, Есад Омерхоџић, Његош Вуковић, Комо Симовић, Бранислав Благојевић, Слободан Петровић, Миленко Ристић, Слађан Цвијановић, Драгана Баранац Перишић, Жељко Тепавчевић и Васко Стојнић. У Надзорни одбор предложени су Жељко Керовић, Миодраг Витковић, Душан Тузланчић, Вишња Ћаласан, Обрад Зеленовић, Светозар Иветић и Момчило Шврака.

На дневном реду 6. сједнице Скупштине ОС РС усвојена је и Одлука о верификацији мандата чланова Скупштине за мандатни период 2021 – 2025. године (верификација изабраних ради позивања на изборну сједницу Скупштине – без права на промјену) чиме су стечени сви услови за одржавање изборне Скупштине која ће се према Статуту одржати у наредних 30 дана.

Чланови Скупштине су: Вид Благојевић, Борислав Вукоје, Александар Дакић, Јанко Јовановић, Рајко Лајић, Мирослав Мићић, Ивана Николић, Есад Омерхоџић, Велибор Петровић, Мирјана Рашљић, Дарио Савовић, Дарко Сандић, Комо Симовић, Ивана Смрекић, Александар Турањанин, Наталија Филиповац.

Скупштина је усвојила Извјешај о раду за период април 2020 – март 2021. година и дала пуну подршку активностима Одбојкашког савеза Републике Српске. Усвојени су и  Извјештај о финансијском пословању  ОС РС за 2020. годину и Финансијски план ОС РС за 2021. годину.

Повезане вијести