ПОСЈЕТА КАМПУ „СРБИЈА ТЕ ЗОВЕ“

Помоћник министра за спорт у Министарству породице, омладине и спорта Републике Српске Марио Ђуран и предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске Милутин Поповић посјетили су 23.07.2021. године учеснике кампа „СРБИЈА ТЕ ЗОВЕ“ – 2021 који се одржава од 21. до 31. јула 2021. године у Београду.

Кампу у Београду присуствује 71 кампер из Републике Српске из пет спортова (фудбал, кошарка, рукомет, тенис и одбојка). Осим кампера у кампу су присутни представник Министартва породице, омладине и спорта Републике Српске и представник Одбојкашког савеза Републике Српске који су вођe пута.

Помоћник министра за спорт Марио Ђуран и предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске Милутин Поповић су на лицу мјеста упознати са одличним условима рада и боравка у кампу. Након разговора, дружења и фотографисања са камперима, помоћник министра за спорт и предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске зажељели су учесницима кампа „СРБИЈА ТЕ ЗОВЕ“ – 2021 успјешан рад и много успјеха у наредним активностима које су предвиђене програмом кампа.

Повезане вијести